Oikein iljettää laittaa tänne omaan blogiini tällainen kuva, mutta kun en vielä saanut asiaa pois sydämeltäni, vaikka tätä facebookissa jo urputin.

Kaukol%C3%A4mp%C3%B6mainos.jpg


Kun nyt kaikenlaiseen ahdisteluun on asetettu nollatoleranssi, niin onko hyvän maun mukainen tämä Kaukolämmön mainos? En tiedä, mitä sen on tarkoitus esittää, mutta itse näen siinä miehen nylkyttämässä naisen jalkaa kuin rakkikoira. Naisen ilme on ”sivistyneen kiusaantunut”. Tekisi mieli vetää jätkää turpaan, mutta ei kehtaa, kun  kyseessä on sentään työkaveri. Mahtaa olla ylpeä tästä tuotoksestaan joku copywriter.

Miten tämä tapahtuma liittyy mainostettavaan tuotteeseen, se on minulle arvoitus. Jos tässä maassa markkinointia valvoo jokin taho (kuten varmasti tekee), niin tähän voisi kyllä puuttua!

Olen jo omalla tavallani puuttunut, mutta se oli turhaa.
Asun samassa taloudessa henkilön kanssa, joka on jäsenenä paikallisen Kaukolämmön hallituksessa. Lähtipä hän tässä eräänä päivänä kyseisen puljun tärkeään kokoukseen ja minä häntä evästin: Ottaisit nyt asian puheeksi edes leikilläsi, ulkopuolella virallisen pöytäkirjan. Sano, että kotona ollaan tästä tuohtuneita.

Vielä mitä! Olivat vain luoneet yritykselle strategiaa. Siihen ei ilmeisesti mainonta kuulu. Saakelin naistenahdistelijat!