Onko puoletkaan myynnissä olevasta puolukasta todella Puolangan puolukkaa, vai myydäänkö niitä vaan Puolangan puolukkana, koska Puolangan puolukassa on kaunis alkusointu?
 
Minä katsoin oikein Wikipediasta millainen paikka on Puolanka, kun se niin paljon puolukkaa tuottaa. Sellainen pieni punainen pläntti se oli, kuin puolukka olisi Suomi-neidon napakoruksi laitettu. Miten voi niin pienestä pläntistä puolukkaa kaikkialle riittää?
 
Puolueellista se olisi, jos Puolangalla kypsyisi niin paljon puolukoita, eikä muualla ollenkaan. Olisiko sellainen mitenkään puolusteltavissa?
 
Onko se Puolanka muuten saanut nimensä siitä, että siellä on koko Suomen puolukat? Tuleeko sinne poimijat Puolasta? Näitä kysymyksiä sitten aina riittää.
 
.