…olet käynyt viikonloppulomalla jossain hauskassa paikassa, kuten esimerkiksi Wilma-tädin viiden tähden hotellissa ja hilpeän seuran, sekä ylenpalttisen herkuttelun innoittamana tehnyt paikkakunnan kirpputorilla heräteostoksen luonteisia hankintoja, niin muista sitten pari juttua.
 
Tarkista taskut. Uimahallilipun lisäksi löytyi viisi kappaletta (yhden jo söin) Nordea- suklaakarkkeja. Saattaa olla, että parasta ennen –päivämäärä oli ylittynyt, mutta se olkoon sivuseikka kylkiäisten löytyessä.
 
 
Ja se toinen tärkeämpi muistutus. Villakangastakkia ei kannata yrittää pestä itse. Ei edes kolmessakympissä ja kaikkein hellähellähienoimmalla pesuohjelmalla. Kun se ei nyt vaan onnistu (ja minäkin tiesin sen!). Asetaattivuori on edelleen kokoa 40, mutta päällikangas vain ehkä 34. Joten se siitä.
 
 
Jos näin kuitenkin pääsee käymään, kannattaa ajatella positiivisesti: Takissa on kolme kookasta, mustan ja harmaan kirjavaa nappia! Hinnaksi tuli vain 1,66666… euroa /nappi. Kyllä niille joskus käyttöä löytyy.
Niin, ja sen toisen vaatekappaleen kuvaan (ehkä), kunhan se on tullut pesukoneesta.
 
.