Nyt on kuningatarkuluttaja ihan ällikäl lyätynä. Täsä on tullu pualustauruttuu puhelinliittymän ja polvisukkain myyjäin tempauksii vastaan, mut nyt olen ihan aseistriisuttu.
 
Tilasin helsinkiläisest firmast postikorttitelineen. Simmosen pyärivän pöytämallin. Maksoinki sen kiltistäs etukätteen netis, niinku ostokset nykyään pruukataan. Sit vast lähtee tavara asiakkaal. Mul oli vähä yllätys ensikski se, et paketti tuli linja-autos, eikä postis. Aiheutti sen, et tartti ajaa 25 kilometrii suuntaas sitä hakemas.
 
Soitin sit myyjäl, et muuten tää on ihan orotusten mukanen, mut muavikorkki mikä pittää koko hökötyst nostettaes koossa on halki ja kiiriskeli irtonaisena paketin pohjal. Arvakka mitä tää blondi vastas? Et se on kuulemma rikki melkein kaikis. Ku ei vissiin ole oikeen sopivan kokonen sihen. Ja mun annettiin ymmärtää, ettei maksais vaivaa lähettää telinet vaihtoonka, ku tilal luultavastas tulis samanlainen.
 
Sit mää viäl huamautin, et jalustakin on maalattu vähä hualimattomastas. Yhres kohtaa on metalli näkyvis. Ni sihen neiti, et ai, sitä hän ei sit pakates huamannukka. Et ilmeisestäs rikkinäisen korkin oli sentäs huamannu. Silti pakkas lootaan ja pisti tulemaan asakkaal. Jos olis kyse jostain kolmen euron halpaversiost, ni en valittais. Mut tunnustan et maksoin täst tunnetun firman tuatteest 59 euroo+alv+postikulut!
 
Mää en jaksanukka ruveta oikeuksiini peräämään. Lamaantusin ihan. Nöyrästäs ilmotin et kyl mää voin ostaa valkost maalii ja siistii sen jalustan. Ja voin mää liimata sen rikkinäisen korkinki. Neiti sanos kannustavastas, et kyl se jollain oikeen vahval liimal voi pyssyy.
 
Sihen en sit enää osannu sanoo oikeen mittään. Toivotin vissiin hyvää päivän jatkoo. Varmaan viäl kiitinki. Jos tää ei ol kuningattaren alennustila, ni sit ei mikkään.

 

.