Ohdakelampaat%20006.jpg

"Kiiiitos myöööskin ohdakkeeeista, jotka muuua...."

Viime viikon korttipeli-illassa kohotimme suuret Sandels-tölkit sen kunniaksi, että kaksi kolmesta pelaajasta oli viettänyt syntymäpäivää edellisen peli-illan jälkeen. Samana päivänä ja samanikäisiksi. Yleensä pelaamme korttia ilman alkoholijuomia, mutta tämä antoi aiheen poikkeukseen. (Jos oikein tarkkaan muistelen, saattoi olla että jokunen viikko sitten nautimme pikarilliset mustikkalikööriä. Sellainen puteli nyt oli vaan jäänyt käsiin ja kesäilta oli niin komea, että sen kunniaksi…)

Olin jo hyvissä ajoin hankkinut lahjat pelikavereille. Niin ja itselleni myös, etten tulisi kateelliseksi ja saisi hysteeristä kohtausta kuten vastaavassa tilanteessa kerran lapsena. Se on taas eri juttu; voin kertoa sen joskus. Muistuttakaa, jos en muista.  

Kuvasin nämä selkäpuolelta. Kääntöpuolelta voi tarkistaa ovatko silmämeikit kohdallaan:

Pikkupeilit%20004.jpg

Tämä voisi olla kenelle tahansa meistä kolmesta. Valitsin saajan tuon kampauksen perusteella.

Pikkupeilit%20003.jpg

Tässä on kyllä teksti niin kohdallaan! Saajakin sen myönsi.

Pikkupeilit%20006.jpg

Ja tämä on minun ikioma. Juuri tuollainen olen.

Sunnuntaina sitten juhlistin 35-vuotishääpäivää tarjoamalla lounaan lisukkeena porkkanaraastetta. Isäntä – suuri raasteen ystävä – osasi tätä elettäni arvostaa.
- Et on oikeen porkkanaraastet!
Sen jälkeen palasimmekin niin arkisiin puuhiin, että unohtui hääpäivä ja vielä sekin, että oli sunnuntai. Sadonkorjuuaika vaatii raskaan veronsa meiltä eläkeläisiltäkin.

Seuraava juhlan aihe on huominen sade. Siis, jos se saapuu. Hyvästi hellehelvetti, hiki ja pöllyävä hiekka! Siinä toivossa ajelin tässä illalla pitkästä aikaa kaikki nurmikot (lue: osittain heinät). Rauha heinäsirkkojen muistolle! Olkoot heidän lähtönsä mahdollisimman kivuton ja nopea ja syökööt mustarastaat heidän jäännöksensä aamulla, jotta uhri ei olisi niin turha.