Ja iltakymmenen jälkeen näytti tältä:

Vaikka perinteitä piparien koristelusta on, opin taas asioita kantapään kautta: Kannattaisi varata monenlaisia karkkeja. Päätin tällä kertaa tulla toimeen ilman ranskalaisia pastilleja, mutta kaipasin niitä sitten kuitenkin. Kookoshiutaleet hylkäsin ensiyrityksen jälkeen; ne eivät toimi kuten nonparellit, ja tulee vain suttua. Strösseli käy koristeluun, mutta on "villimpää" kuin nonparellit, mitään kovin pikkusievää ei sillä kannata tehdä.

Niin, ja sitä sokeria ei saa polttaa! Liimauksista tulee tummia, ja etenkin vaaleat karkit näyttävät likaisilta. Luovuin kokonaan karkkien liimauksista pienissä pipareissa, koska ne ovat enemmän syötäviä kuin koristeita. Palanut sokeri ei ole kovin herkullista.

Yleensä mieluisia koristeluja alkaa syntyä vasta kun homma on lopuillaan. Olin tuloksiin kohtalaisen tyytyväinen, etenkin kun kävin samalla vielä elämää suurempia tekstiviestikeskusteluja, eikä keskittymiseni hommaan ollut täydellistä. Mutta keskustelujakin täytyy käydä silloin kun on niiden aika!

Hiski näyttää vallan nyreää naamaa, ja ihmekös se. Paistinpannu on ollut hellalla koko illan, mutta mitään syötävää ei vain synny. Vähempikin harmittaa!