Ussein käy tämmöttöön. Mää herrään aamul, haen lehren laatikost ja ruppeen sitä selaamaan. Sit iskee epäilys et oleks mää jollain vääräl planeetal tai ainaki eri vuastuhannel mihin mää kuuluisin. Kaikki jutut tuntuu ihan järjettömilt. Niinku ny esimerkiks eilenki.
 
Pääuutissivul on suuri kuva misä pystytettään sisäseikkailupuistoo. Ensmäitteeks valmistuu oma alue 0-3-vuatiail. Tä? Seikkailualue nolla viiva kolmevuatiail? Eiks ne ol ollee tääl maailmas vast niin vähä aikaa, et tää on kokonas niil yhtä seikkailualuet? Seinäl näkkyy roikkuvan jottain keinokoivun oksii. Miksei lapsii viärä ihan oikkiain koivuin alle oikkiaan mettään?
 
Saaks mää ny ennustaa? Voi tiätenki olla, et täst Namilast tullee suasittukki paikka, ku toi kaikki muavikrääsä on saatu paketeistas koottuu jokskin kokonaisuureks. Mut mää luulen et torennäkösempää on, et parin vuaren pääst noi tilat on ihan jossain muus käytös tai tyhjilläs, ja toi krääsä vähä virttyneenpänä ja likasempana (en kirjottanu et kualasena ja paskasena!) jossain kaatopaikal. Kyl näit ”koko perheen huvikeskuksii” on nähty.
 
Mää luen etteppäin. Salos on tehty palveluverkkoselvitys. Siin on linjattu mihin kaupunki ohjaa kovimmat ”kehityspaukkus”. Koului lakkautetaan. Vanhainkotei suljetaan. Vanhuspalvelut koottaan palvelukampuksiin. Kampuksiin? ”Lähtökohta suunnittelussa on, että kaupungin oma koneisto viritetään mahdollisimman tehokkaaksi.” Ton pitäis varmaan olla positiivinen asja, mut kuin se saa kylmät värreet kulkemaan mun seljäs? Ei helvetti, mää hyppään viimisel sivul palveluhakemistoon!
 
Siäl olis tarjol keskivartalosulatusryhmä. Ennää tätä päivää ei voi pelastaa ku Retu ja Teinileena.
 
.