Tää siit nys sit tuli, ku mää siit rahast puhusin! Tual pari postaust takaperin, en viitti linkittää. Hehkutin et kuin halval saan hehkuviinilasei s-verkkokaupast. Arvakka sainks? Tilasin viis parii, mut ku loota eilen tuli, ni eiks siin ollu vaan viis lasii. Mää olen tottunu Iittalan tuatteet viäl saamaan pahvipakkauksis, mut nää oli yksitellen pakattu vaan kuplamuaviin ja ruskiaan paperiin.
 
Soitin asiakaspalveluun välittömästäs. Tytsy siäl oli kovin ymmärtäväinen, mut ei osannu sanoo mist tommonen johtus. Sanoin sil kyl, et halpoi ne oliski ollu, jos tosisani olisin ne saanu. Tytsy lupas selvittää tilanteen ja laittaa mul heti sähköpostii.
 
Ku mittään ei vuarokauden kulues kuulunu, ni mää soitin uurestas. Nyt kuulosti rouvashenkilölt. Sano, et mun asiani on kyl vartoomas, mut käsitellään saapumisjärjestykses. Lupas kauniistas, et muuttaa mun asiani kiireelliseks. Sitä se onkin. Mää en nimittäin olis ostanu niit lasei, jos olisin tiänny, et ne on pualta kalliimpii tai et mää saan niit vaan viis. Sillonku meil juaraan glögi, ni meittii on enempi!
 
Mää olen nyt siin käsitykses, et heitil on siäl sattunu kämmi. Ovat laittanee lasiparil yhren lasin hinnan. Luulen, et joku muuki on niit tilannu enkä vaan mää. Aikaa kuluu nys sihen ku yrittävät keksii, millai saisivat oman erehrykses näyttämään asiakkaitten erehrykselt, eiväkkä joutuis meitil lissää lasei lähettämään.
 
Mut nyt pittää kyl kuningatarkuluttaja kiinne oikeuksistas! Mul viis lasii lissää tai ainaki pualet rahast takasin.
 
Voittee varmaan tiätääkkin mitä täsä kuvas on tekkeil?
 
 
 

Just, niin. Siin on meneilläs infernaalinen operaatio lappuin poistamiseks lasien pohjist. Ensin livotettaan ruakaöljyl. Sit laitetaan laimentamatont fairii ja viimeks viäl hankataa palasokerin kans. Tästki tarttis kuluttajil, jottain palkkaa maksaa, ku tyä on ain tehtävä, jos jottain astioi erehtyy ostamaan. Prkl.

.