Ensin hävis ne ääkköset kommenteist. Hepreaa tuli vaan. Mää olin jo hermorauniona ja sanosin et nymmää lopetan koko bloggaamisen ja kommentoimisen ja kaikki. Täst ennää mittään tul. Mää lähetin vaa maydaymaydaytä bittiavaruuteen, jos joku jossain tääl maailmankaikkeures ossais auttaa. Nii ja sitä maailmanloppuuki mää tosisas vähä epäilin.
 
Sit mul alko tulla ohjei, mitä mun kannattais yrittää tehrä. Et jokku koodaukset on mult varmaan menny sekasi. Tai et mää itte olen ne varmaan sekottanu? Kun em mää ol tiänny et simmosii onka! Myähään viime yän tää tilanne sit onnellisestas laukes: Yks ruksi siäl koodeis oli vääräs paikkaa ja kum mää sen otin pois ni jo helpotti. Mää uskalsin taas pistää muillekki kommenttii ja olin tyytyväine.
 
Tänäpän ehtopäiväl ku mää aukasin koneen ja menin kurkkaamaan blogiisani ni ei helvetti! Kaikki kirjaimet kissankokosii! Ei yksin postauksis, ku viäl sivulaatikoiski. Mää menin härissäni Eilan blogiin kattomaan ja siäl sama juttu. Mää äkkiist soittamaan Eilal, et nyt on kuule piru irti. Men pian kattomaan. Eila siäl rauhallisestas totes, et hänel on kaikki ihan kunnos. Et es sunkaan sää ol muuttanut sitä tekstikokoo siält asetuksist? Mul tuli oikeen tuskanhiki, mil mää simmost ny ossaisin korjata, ATK-tukiki oli juur lähteny kokouksiis (vaikkei hänest ny viime aikoin ol appuu ollukka).
 
No mää mene sit taas sinne Näytä-valikkoon ja löysin siält tekstikoon. Siäl oli valittuna Suurin ja mää muutin sen Normaaliks. Nii helppoo se on ku ossaa. Mut KUKA sen oli vaihtanu suureks sil aikaa, ku mun kone oli kiin? Kysyn vaa.
 

Ku mää ny taas menen sinne nettiin, ni varovastas katon ja koitan hillitä hermoni. Yhtään ei voi tiätää mitä siäl on tapahtunu.

.