…tässä on kuva siitä unkarinsyreenistä, joka aikoinaan säästyi koiranpennun käsittelyltä, ja on siis yhä seinälaudoitusta tuhoamassa. Se kukkii vähän myöhemmin kuin ”tavallinen” syreeni, joten nuput ovat vasta aukeamassa.
 
Silloin kauan sitten (ehkä noin vuosi takaperin), kun opettelin siirtämään digikuvia kamerasta tietokoneelle, luulin sen olevan jotain vaikeaa. Atk-tukihenkilöni nimittäin osaa tehdä yksinkertaisista asioista niin tuskallisen monimutkaisia! Seurasin vierestä silmät ymmyrkäisinä kuvien tallennusta ja luulin etten millään voisi sitä oppia! Itse tehden homma olikin mitä helpoin. (Tosin atk-tukihenkilöni on joskus ollut myös silmät ymmyrkäisinä ja väittänyt minun rikkovan joko kameran, tietokoneen tai luultavimmin molemmat.)
 
 Tunnustan, että kun ruudulle ensi kertaa räpsähti teksti ”Laite USB- massamuistilaite voidaan nyt poistaa järjestelmästä turvallisesti”, menin aivan kipsiin, jähmetyin, enkä uskaltanut enää koskea yhteenkään namikkaan. Huusin varmaan apuakin. Mitä ihmettä minun nyt turvallisesti pitäisi poistaa ja mistä hiton järjestelmästä?
 
Olisivat sanoneet vaan ihan reilusti, että kameran voi irrottaa!