Tiedätkö syyn? Joo, tiedän. Sähkökatko on sekoittanut Vuodatuksen kuvapalvelimen niin, että kuvat ovat olleet jo pari päivää kadoksissa. Kovin niitä kuulemma etsitään.
 
Tässä odotellessa kerron yhden jutun. Olin eräänä päivänä ruokakaupassa. Kaupassa on myös asiamiesposti, joten hyllystä löytyy jotain postinkin tuotteita, kuten pakkaustarvikkeita. Otin ostoskoriini kaksi pehmustettua kirjekuorta, sellaista kuplamuovilla sisustettua, koska satuin sellaista tarvitsemaan.
 
Kassalla kun olin törkkäämässä korttiani koneeseen kuulin ostoksiani latovan kassarouvan sanovan jotain. Luulin, ettei se ollut mitään minulle kuuluvaa, mutta hän toisti kysymyksen:
 
Sul oli nää tyhjät vai?
 
Hetkeen ei meinannut mennä perille, mutta ymmärsin sitten vastata, että joo, oli. Ja niin pehmustetut kuoreni jatkoivat matkaansa kassarouvan käsistä muitten ostoksieni joukkoon. Kotimatkalla mietin kovasti, mitä niissä kuorissani olisi voinut olla sisällä, mutta en millään keksinyt. Tietenkin olisin voinut yrittää salakuljettaa vaikkapa suklaalevyt ohi kassan, mutta sellainen mahdollisuus ei ollenkaan tullut mieleeni.
 
Kovin rikolliselta en kai sentään vaikuta, koska kassarouva uskoi sanaani, eikä kurkistanut kuplapusseihini. Jos tässä nyt on jotain, mitä en ollenkaan ymmärrä, niin selittäkää tyhmälle!
 
.