Koska on niin jumalattoman kuuma, enkä jaksanut tehdä mitään muuta, otin kamerani ja kuvasin omaa kotiani. Tai siis otin Aviomiehen kameran, koska omastani oli akut tyhjinä. Menetin puolet hermoenergiastani taistellesani tuon oudon kameran kanssa ja toiset puolet sohlatessani kuvatiedostoni täysin, kun siirsin kuvia sinne. Joten hermottomana ja hervottomana jatketaan. Aloitetaan ulko-ovelta...

...jossa onkin tämänpäiväinen toriostokseni. Samoja pellavakuidusta valmistettuja kukkia löytyy myös keittiön lampusta.

Näitä kukkia on tosi helppo ripustella minne vaan, koska niiden varsia pystyy miten vain vääntelemään. Jos kiinnostaa, näitä löytyy Siropellavasta. Suosittelen kyllä! Tässä tulee sitten työkaluja, huomioikaa isän tekemät varpuvispilät!

Niin ja tämä raastinrauta, jolla ei oikein ole muuta virkaa kuin olla silmieni ilona. Kaapin päällä on maitokannu, jonka kyljessä nimikkokukkiani. Vaan mitenkähän monta vuotta nuo kuivakukat ovat siinä olleet? Aika monta arvelisin.

Sydänpannunaluset olen ostanut VPK-nuorilta joulumyyjäisistä.

Toisessa päässä hyllyä anopin maalaama suovillalautanen.

Ohoh, huomaan, että siinä on myös viime jouluna saatu piparkakku sellofaanikääreessään, mitenkä se nyt siihen...

Kissoja kaapin päällä...

...ja lisää kissoja ikkunalla.

Tuon oikeanpuoleisen on Tessi luvannut salakuljettaa kainalossaan pois, mutta haen sen takaisin, koska se on minulle rakas, rakas joululahja!

Kahvimylly on perintöä lapsuuskodistani. Siinä äiti myllytti Santos-kahvin pöönät, jotka oli Hiltan kaupasta ostettu. Maustehyllykkö on kirpputoriostos, saatan sen joskus myydä eniten tarjoavalle (vihj vihj).

Ikkunan välissä irvistelevät klovnit...

...ja hyllyssä on sininen possu ystävineen. Tämä kahvimylly on taas kirppariostos (ja edullinen sellainen, kiitos Lempäälä!) Lasitölkissä eivät pala jouluvalot, vaan läpi vuoden käytössä oleva yövalaistus.

Tästä jatketaan muihin huoneisiin ehkä huomenna. Nyt on aika lähteä Raatalan humpparalliin! Paikan päälle ei ole pakko raahautua, netistä kuulee suoraa lähetystä. Mutta voitte toki raahautuakin! Ehkä kannattaisi.

 

.