Tänään vuorossa leivontablogi:
 
Huomasin kookoshiutalepussin kyljessä ihan maailman yksinkertaisimman pikkuleipäohjeen. Joten ei muuta kuin toimeen, suuri kookoksen ystävä kun olen. Siis sataa kookosgrammaa kohti desi sokeria ja yksi muna.
 
Ihan täsmällisesti en (tietenkään) ohjetta noudattanut. Käytin intiaanisokeria, koska valkoinen sokeri jotenkin äklöttää minua. Hiutaleet sekoitin munavaahtoon ruokalusikalla, en KAUHALLA. Taikinakokkareet lätkin leivinpaperille, enkä HYVIN VOIDELLULLE JA JAUHOTETULLE pellille. Tekeekö joku ihan oikeasti niin?
 
Lämpöä 175 ja noin kymmenen minuuttia. Jotenkin odotin, että olisivat levinneet ohuiksi kuin kaurakeksit, vaan eihän niissä ollut voitakaan. Kananmuna mihinkään leviä. Juu, vähän on tummareunaisia, mutta unohduin toisen pellillisen aikana nettiin.
 
Miltä ne sitten maistuvat? Ihan siltä kuin keskenään sekoitetut kookoshiutaleet, sokeri ja muna. Hetken kun mutustelee, niin suu on täynnä pelkkiä kookoshiutaleita. Koira tykkää kovasti. Ehkä minä ensi kerralla jotenkin höystän tuota ohjetta ihan vähän monimutkaisemmaksi. Hyviä vihjeitä otetaan vastaan. Vai pitäisikö se pelti voidella ja jauhottaa? 
 
.