Eilen ehtool ku pelattiin korttii, ni tuli juttuu feispuukist. Pelikaveri sano, ettei hän voi alkuunka ymmärtää, et joku viittii simmosen kans aikaas hukata. Hän inhoo ja vihhaa koko feispuukkii ja hänt ällöttää se oikeen! Hänel ei tuls miäleenkä avata tiatokonet kattookses, mitä muut siäl kirjottaa. Saatikka et hän itte kirjottais. Vaivaaki siit vallan kauhiastas olis. Ei hän kyl ol koskaan nähny koko feispuukkii, ja mää olen huamannu ettei hän viitti kattoo sähköpostejaska.
 
Mun piti olla tänäpä ehtool tehokas. Lumitöitten ja tiskin (kone on rikki) ja pesukonneen täyttämisen jälkeen oli tarkotus tehrä ainaki melkeen kaikki kotiläksyt. Kaikes rauhas täsä yksinolon hiljasuures. Mut emmää ol tehnykkä. Olen vaa pistäny kommentei feispuukkiin, ku siäl on ollu kaikkee hauskaa.
 
Sit kirjotin tätä. Otin ruurust kuvan kameral, mist oli patterit lopus. Laitoin kuvan vuodatuksen kuvavarastoon ja kattoo tihrustin sitä, et saaks siit mittään selvää…
J---laut, siin luki et ”Riitta tykkää kohteesta Vuodatus.net”. Ja peukun kuvaki viäl. No en niin varmaan tykkä, enkä ol simmost siäl klikannu! Mää kirjotan blogii tänne, mut en tykkä. No, mää kiiruustas sinne feispuukkiin ja poistin simmosen tiaron siält, ettei vaan kukkaan kerkeis huamaamaan. Tiä täsä nyt sit, et tykkääks mää ennää feispuukistka?
 
.