…paistaaks juhannuksena aurinko vai sattaaks vettä? Sil asial täsä ny on spekuloittu siit asti ku laattiin pähkäilemäst onks Daniel unelmavävy vai liukas liippari, mää hiukka pelkään et jälkimmäine (mut ei ol meitin ongelma sekän).
 
Jos aattona paistaa aurinko, mää verän lipun salkoon, grillaan vähä hirven filet, paistan muutaman plätyn ja syän ne mansikkahillon kans, juan yhren tölkkikaljan, luen sanomalehren ja menen maate.
 
Jos sattaa, mää verän lipun salkoon, kypsennän fileet paistinpannus, syän uunipannukakkuu mansikkahillon kans, korkkaan kuahuviinin (se jäi juamatta vappuna, vai oliks se jo uutena vuatena), alotan joululahjakirjan, mikä on lukematta ja torkahran sohvaan.
 
Onks näis joku dramaattinen ero?
 
Minkä takia juur juhannuksena tars olla pouta? Jos sillon sattaa, ni kyl pouta on sit taas jollain muul päiväl. Mul riittää et mää olen suhtkoht terve. Mul on muutama läheinen ihminen hengis ja tallel. Katto sänkyni päällä. Hyttyset ulkopualel. Ruakaa jääkaapis. Uus kerniliina keittiön pöyräl. Joku kelle mää voin sähköpostil tai tekstaril pistää parhaan kohran siit joululahjakirjast, jos tullee miäleen et välttämättä haluun sen jonku kans jakkaa. Satakoot mun pualest kuin pal vaa.