Näin lauantaisin illansuussa mietin usein heitänkö radionikin pellolle. Telkkari lähti jo pari vuotta sitten. Onneksi löytyy muita kanavia, jotta voin pujahtaa pois Melodiasta, jota useimmiten kuuntelen. Siellä kun isännöi tuntikausia toimittaja, jota en kestä kuunnella. Kutsuttakoon häntä tässä nyt vaikka nimellä Oovee. Tämä Oovee ilmeisesti kuvittelee, että kun tarpeeksi madaltaa ääntään ja kähisee puhuessaan, niin kuulostaa seksikkäältä. Paskan marjat, sanon minä

Muutenkaan en oikein käsitä ohjelman ideaa. Kuuntelijat lähettävät onnittelunsa ja terveisensä Ooveelle, joka kähisee ne eetteriin. Sitä ennen kuuntelijat varmaankin ovat soittaneet terveisten saajalle ja neuvoneet häntä avaamaan radionsa. Että kuuntelepas nyt miten se Oovee siellä kohta lukee minun viestini sinulle.

 Jos minä haluan onnitella ystävääni (ja tietysti haluan), niin minähän lähetän viestin suoraan hänelle, enkä jollekin radiotoimittajalle. Mikään välikäsi ei pääse pilaamaan ”ilmeikkäällä” puhetavallaan ja kähinällään minun tärkeää viestiäni! Brassaillaanko tässä jotenkin nyt tuttavuuksilla vai mitä tämä on?
 
 Niin typeriä kuin ovatkin kaikki äänestykset, joilla kuulijoilta kerätään rahat, niin yhtä vielä ehdottaisin: Äänestä ärsyttävin radioääni kautta aikojen! Täältä tulee heti yksi ääni Ooveelle. Ja jos ei se viesti ihan kauheasti maksa, niin menköön vielä toinenkin.