Kokoushuone%20005.jpg

Alakerran kokoushuonekin sai hiukan jouluisemman ilmeen. Hetken mielijohteesta kiskoin alas ikkunoista tulppaanikuvioiset sivuverhot, jotka kriittisesti tarkastellen olivatkin jo aika auringon haalistamat. Tämä toimenpide johti toiseen, eli jouduin pesemään ikkunat, vaikka olin suunnitellut tekeväni sen vasta keväällä. Tuli ihan sananmukaisesti lunta tupaan, mutta en antanut sen haitata. Pyrypäivälle kun osui tämä ikävähkö työ.

Tilalle ripustin pikkiriikkiset verhot, jotka eivät taida olla verhot lainkaan. Noita on joskus tullut kaupanpäällisinä Gudrunin paketissa. Kivi-tuikkuja on ikkunalla kovin taajassa, mutta laitan kynttilän vain joka toiseen ja pienelle ikkunalle LED-tuikut.

Kokoushuone%20007.jpg

Ruotsalaisetkaan pöytäliinat eivät riitä peittämään pöytää, joten niitä on nyt kaksi. Voi istua punaiseen tai siniseen päähän ihan mieltymyksensä mukaan. Yhtenäisyyden vuoksi kuvio on sama molemmissa. Molemmat myös hiukan pussittavat keskeltä, kun ovat pyykkinarulla venahtaneet. Tämmöistä ei ehkä sisustusbloggarin pitäisi mainita?

Sitten vielä muutama pallo lamppuun riippumaan. Lasisia ja karvaisia. Palloja pitää aina olla!