Tää mun savinen enkeli on nimeltäs Siipiveikko, ja olen ostanu sen Pietarin maatalousnäyttelyst.

Join Valion HeVishottii. Sattus olemaan tarjoukses, ku oli parast ennen lähestymäs. Ihan hyvää oli. Sit rupesin tapani mukkaan tutkimaan, mitä purkin kyljes lukkee. Siin sanottiin et yhteen shottiin (100 ml) on käytetty 200 grammaa hedelmii ja vihanneksii. Sit siin oli tämmönen luettelo:
0,05 ananasta
2,2 porkkanaa
0,11 mangoa
0,01 kurpitsaa
0,18 omenaa
0,2 appelsiinia
0,01 sitruunaa
Mitä ihmeen yksikköö nää on? Ei grammoi, eikä prosentei ainaka. Oikeeks tää tarkottaa, et on käytetty kaks kokonaist porkkanaa ja kaks kymmenesosa porkkanaa? Yks sarasosa sitruunast? Kyl tarkat on laskelmat, tai sit meittii taas huiputettaan. Olkoon kuin hyväs.
 
 
Toinen juttu, mikä muu vähä tänäpän huvitti, oli lehdes seurakunnan tiadottees. Siin sanottiin et sunnuntaina voi ottaa kirkkoon oman enkelin mukkaan. (Tähän välliin pitkä ajatusviiva.) Jos enkeleihin uskoo, ni eiks se ol ain mukan? Täs tapaukses taas enkeli voi olla vaikka polyresiinii (se kamala aine, mist pahimmat krääsät on tehty). Ei voi mittään, mut mul tullee ny vähä miäleen ne energiaa hohtavat kivet, mitkä viärään lataantummaan sen ison kiven viäreen oikeen maksulliseen liikkeeseen. Näit on, uskoka pois. Mut ottakoot ihmiset enkelin föliisäs, ei se muu haitta. Tehrään tääl maailmas kaikkee hölmömpääki.