…että parempi on tuolle kiukuttelevalle muijalle lähettää lisää laseja, ennen kuin se ryhtyy tositoimiin. Äänensävy oli jo tänään niin uhkaava ja kuluttajan oikeuksista ja virastoistakin vihjailtiin. Aikakin jo oli nostaa kissa pöydälle, kun ensimmäisestä yhteydenotosta asiakaspalveluun oli toista viikkoa aikaa.
 
Eli nyt minulle on tänään postitettu puuttuvat lasit, mutta mitään syytä ei ole illmoitettu, miksi en niitä heti saanut. Sähköpostiini tuli iltapäivällä kaksi eri tilausvahvistusta ja –erittelyä. Ensimmäisessä on Hotcool-lasit 2kpl, määrä 1, yksikköhinta 10,50 ja alennukset yhteensä –10,50 €. Toisessa on Hotcool-lasit 2kpl, määrä 4, yksikköhinta 10,50 ja alennukset yhteensä –42 €.
 
Tuosta laskelmasta voisi taas päätellä, että laseja tulee kymmenen, mutta tulisi nyt ne viisikin! Sitten muka alennuksia on, vaikka olen lasit jo maksanut. Kismittää semmoinenkin. Alennuskoodinkin sain hyvitykseksi, seuraavasta ostoksesta saan – 20%.
 
Kurkistin myös verkkokaupan sivuille ja kyseiset lasit olivat taas saatavissa. Hinta oli edelleen tuo edullinen 10,50 / 2kpl. Joten nyt kannattaa mennä glögilasiostoksille itsekunkin. Mutta varautukaa taisteluun!