Koska olen perin ikävä ihminen, kerron täällä julkisesti mitä naispuoliset, autoilevat lähihenkilöni olivat saamassa joululahjaksi, mutta eivät sitten saaneetkaan. Tonttuna olen niin kranttu, että palautan nämä Lady skrapat mulletoi.comiin heti kun saan heiltä ohjeet. Nettikauppa on täynnä kaikkea hilpeää ja kummastuttavaa tavaraa, mutta ensimmäinen ostokseni heiltä sattui nyt olemaan pettymys.
 
Idea on ihan hyvä; jääskrapa yhdistettynä pehmeään ja lämpimään kintaaseen. Sen kun vain vetäisee hanskan käteensä ja raaputtelee auton lasit lämpimin sormin. Näin sen kuvittelin menevän. Vaan kun otin tämän söpöliinin pakkauksestaan, lensi skrapa huithelkkariin lattialle ja vähällä piti ettei rappuja pitkin alakertaan saakka. Kun se ei olekaan kiinni! Hanska on vaan kärjestä auki ja varsi menee siitä sisään.
 
Saatan ihan kuvitella miten pian skrapa ja hanska eksyisivät kauas toisistaan auton penkillä, eikä mikään olisikaan helppoa ja hauskaa tosipaikan (pakkasen) tullen. Ensin pitäisi etsiä käsine ja sitten vielä raaputusvehje ja yhdistää ne toisiinsa. Ei kivaa.
 
Asianosaiset älkööt nyt olko pettyneitä, ihan teidän parastanne tässä ajattelin. Maailmankaikkeus kyllä järjestää vielä jouluksi jotain parempaa tilalle. Aivan varmasti.