molokin%20kita%20001.jpg

 

Toinenki piäni sininen auto peruutti sihe lähel pyttyy. Ajattelin, et nyt tuli joku mun kohtalotoverini varmaan. Mul oli neljätoist Salen muavikassillist lehtii. Osa oli takapenkil, ku polon takalootaan ei kaikki mahtunu. Nainen sano ystävällisest päivää ja niin määki. Yhtä aikaa aukastiin takaluukut.

Sen auton (siistis) takalaatikos oli matalareunanen  muavikotelo, varta vasten jätepapereil luultavastas. Nainen otti siit siävästäs peukalon ja etusormen välliin arviolt kolmen päivän lehret ja tipautti ne paperijätteisiin. Mää tunsin jollaintappaa olevani selityksen velkaa täl tuntemattomal ihmisel ja sopertelin et…mul nyt näin paljo ku…isäntä siivos tyähuanettas ja…kummastas sitä vaan kerääntyy…

Ilmeest päätellen sil naisel ei ollu joko miäst tai tyähuanet lainkaa, tai sit se ei asunnu hamsterin kans. Ennenku nainen meni takas autoos ja häipys omaan tahrattomaan maailmaas, hän ohimennen huamautti, et hänel on tapana poistaa kaikist lehrist osotelaput, ennenku hän tua ne tänne. Ei hän tiä onks sil mittään merkityst, mut hänest vaan tuntuu, et sillai on hyvä tehrä. Sit hän hymyili mul oikeen ystävällisestäs. Voi siin vähä sääliiki olla mukan.

Kotomatkal mää viäl miättesin, et joku tarkotus sil meitin kohtaamisel tartti olla, ku kerran maailmankaikkeus meitit sillai yhteen johratti. Vähä niinku päivänsätteen ja menninkäise. Yhtään en vaan ymmärrä mikä se vois olla.

Enkä käsitä sitäkä, et mitä varten täytyis reppii osotelaput? Jos joku ny välttämättä haluis tiätää misä osottees mää asun, ni kyl kai se helpompi olis näpytellä fonecta piste fi, kun lykätä pääs molokin suuaukost (ei mahru millään) ja toivoo et mää juur olisin tiputtanu sinne ET-lehteni.

Ja jos siin lapus lisäks on joku simmonen rotla niinku esimerkiks13158865122893068 KK 15-15 K24-17 VTJ, ni ei kai se voi kettään kiinnostaa? Kyl jokanen on ihan tarpeeks kuses omien pinkoodies, tunnuslukujes ja käyttäjätunnuksies kans. Mää luulen ainaki.

molokin%20kita%20006.jpg