Ensimmäiset hattivatit ovat taas ilmestyneet pihanurmelle.

Aamuvoimisteluni on viime aikoina noudattanut samaa ohjelmaa. Ensin koneen avaus ja alkulämmittelynä pari minuuttia raivoisaa sadattelua, jota en tässä nyt toista. Sitten alkaa liikesarja: Kojelauta, kommentit klik… hallinnoi kommentteja klik… merkitse roskapostiksi klik… palaa kojelaudalle klik..hallinnoi kommentteja klik…merkitse roskapostiksi klik…palaa kojelaudalle klik…hallinnoi kommentteja klik…Tätä liikesarjaa toistetaan niin kauan kuin on tarpeen, kymmeniä kertoja. Sitten siirrytään sähköpostiin ja tehdään siellä sama puhdistus: Alt+del klik, haluatko varmasti poistaa tämän viestin pyyvästi? Haluan! klik…alt+del, haluatko varmasti….

 
Taistelen kuin tuulimyllyjä vastaan. ”Spämmiä” virtaa blogin kommentteihin ja minä poistan. Sähköpostiviestini vuodatuksen tukeen ovat vuoroin vihaisia (Ettekö nyt todellakaan pysty tekemään mitään?) ja vuoroin anelevia (Auttakaa! Tehkää nyt jotain. Help! Pliis! Olen toivoton. Kiltti, rakas vuodatustuki!).
 
 
Millään, en sitten millään, haluaisi ottaa käyttöön kirjaintunnistusta, jota minulle sieltä suositellaan. Se on tyhmä ja hankala, ja se harmittaa minua blogeissa, joissa vierailen.
En halua, että kommentoijiani kiusataan vaatimalla heitä tunnistamaan ja toistamaan kummallisia kirjainyhdistelmiä, kuten hwempk tai dlpogt.
 
Rouva koivunkanto on hankkinut uuden kampauksen.
 
Tänään sain vuodatuksesta sähköpostia, jossa jo tunnustettiin, että heidän roskapostitunnistimessaan on häiriö. Toivottavasti tästä ongelmasta päästään pian eroon; en haluaisi nähdä enää yhtäkään jewerly- tai handbagmainosta tuolla kommenteissa. Arrgh, olen jo niille allerginen! Mutta kaikista lukijoiden kommenteista aina riemuitsen, joten antakaa tulla!
 
Kiitos kysymästa, krassi voi hyvin!
 
.