Seat Cordoba hyäkkäs kolmion takkaa rekan etteen. Surullinen tapaus sinänsä. Uutisten mukkaan autos oli yks nainen ja viis miästä, eli yks sallittuu enemmän. Kyl munki miälestäni neljä miästä riittäis yhrel muijal. Et yks oli liikaa. Liikenneministeri on taas jo kerinny esittämään suruvalittelus. Niin tiätystäs. Jos tää aamupöhnänen siideriseurue olis jollain ihmeen kaupal säästyny henkis, mut rekkakuski kuallu, ni Vehviläinen ei olis pahotellu ollenkaan. Mitäs yhrest rekkamiähest, kyl niit riittää. Ei ne ketkä yksittäin kualee ol minkään valitteluin arvosii, ei ol ennenkä ollu.
 
Annetaan kriisiappuu. Piretään muistohartaus. Raahataan TAAS niit kynttilöi sinne risteykseen kaljatölkkein sekkaan. Kansa rakastaa tämmöst draamaa ja se täytyy nää sirkushuvis saara. Ja sihen halpaan sortuu jo ministerikki.
 
Rekkakuskii syytetään varomattomuurest ja kuurest kualemantuattamuksest. Jos mää viätän hiljasen hetken tän tapauksen muistoks, ni tätä miästä mää sit ajattelen. Sympatiat on nyt kyl sen pualel!