Kyllä meidän salolaisten nyt kelpaa! Meillä on nyt oikein viikon kestävä avajaisrieha. Ihan kansilehdeltä siitä tänään luin. Antakaas kun kerron, että kadehtia oikein saatte. Tänään on pullakahvitarjoilu, niin kuin tästä kuvasta varmaan hoksaatte. Ihmettelin ensin mikä häkkyrä tuonne napakorun alle on tatuoitu, mutta varmaan se on tuo hinattava sammaleenpoistaja, jota tarjouksessa myydään. Huomenna on tarjolla lohikeittoa. Se jos mikä saa tuulipukukansan etukenossa kaupalle päin suunnistamaan.
 
Keskiviikkona jaetaan nakkipiirakkaa legendaarisesta HöyryMaran autosta. Tuo legenda on tainnut mennä minulta ohi korvien, mutta ei se mitään. Torstaina, voitteko kuvitella, saa ilmapalloja! Onko niitä nyt vielä vapusta ylijäänyt, varmaan on. Ja 500 ensimmäistä onnellista saa 7 päivää- lehden. Jos sattuisi olemaan se viidessadasensimmäinen, kyllä harmittaisi kovasti.
 
 
Perjantaina on viikon huipennus. Klo 14 ja 17 esiintyy tähtivieras Danny tanssityttöineen. Kun olin nuori, oli Danny vielä jonkinmoinen stara, jonka shown tulo paikkakunnalle oli tapaus. Eipä olisi silloin uskonut, että vielä joskus esiintyy klapikoneiden ja työnnettävien lannoitteenlevittimien seassa. No, piukkapeppuisia tyttöjä tulee aina uusi sukupolvi ja omaa naamaa voi ainakin mainokseen helposti nuorentaa. ”Tahto rautainen vie läpi harmaan kallion, siinä katajaisen kansan malli on.”
 

Lauantaina on lasten päivä. Mehua, karkkeja ja mönkijäajelua. Missä ovat pallomeri ja pomppulinna, kysyn vaan. Sokerihumalassa siellä kyytivuoroista parkuen tapellaan. En haluaisi olla paikalla. Enkä ehkä olekaan. Vaikka kuulemma - kovasti tuoreen mainoslauseen mukaan- kannattaa tulla kauempaakin. 

 

.