Flunssatoipilaan ihmisen ei tarvii lähteä syntymäpäiville, jos ei taho. Voi lähettää isännän sinne yksikseen - kun  se mielellään menee - ja jäädä ite kotiin horveloimaan vaikka mitä! Mietipä omalle kohalle, sanoo Jopekin.

- Missä sä yleensä säilytät näit huiveja, mult tänään kysyttiin. Ja mun tartti tunnustaa, et vaatekaapissa ne on piilossa enimmän aikaa. Niinku kaikki mun nätit korunikin. Kun en ole keksiny niille mitään julkisempaa säilytyspaikkaa, mis olisivat silmänilona. Mut nyt laitan tähän...

Alimmaisena uusin silkkihuivihankinta, kesän farkkutyylin lisukkeeks. Sen päällä vanha huivi, Astrakan nimeltään. Ja viel ystävältä synttärinä saadut korvikset, pisteenä iin pääl!

Se lähes kuuluisa, vaaleenpunanen pashmina ja joku köykäsempi saman sävyinen. Höysteenä parit helmet.

Ohuenohut punaherukkahuivi ja samaan sadonkorjuuteemaan emaloitu omppukoru, senkin nimi varmaan on Astrakan?

Oh hoh, onkin nilkkasukat! Pari Flowerpot-korua, vaihtelunvaraa täytyy olla. Niitten nahkanauhat näyttää ihan nami nami lakritsilt.

Näist ei ota oikein tolkkuu. Mut alimmaisena eniten käyttämäni kesäkoru: kirpputorilt löytyny kuminauhallinen ranneke. Oikeesti noi helmet on vaaleenpunasia eikä valkosia, vaikka siltä näyttää. Yhden pudonneen yksityiskohdan olen korvannu pienellä emaliriipuksella (anopilta saatu), jossa on mun nimi. Tätä korua on luultu, vaikka miks!

Turkoosinsinisen huivin olen voittanu Sally'es clothesin arpajaisis. Ihkut kesäkorut on Pearls for girls. Ne on painavat ja niis on paljon sälää. Tykkään.

Tää on täs. Eli ruusut kuuluu huiviin, niinku helmetkin. Kunnon kuvaa ei saanut, kun kiiltelevät. Huivi on muuten trikoota.

Melkein suojaväreissä on tää lintu huivipesässään. Emaloitua metallia, nimee en muista. Rintaneula siis on.

Tää huivi pääsi nyt uudestaan kuvaan ton puukorun taustaksi.

Suuri, lämmin huivi on 95% villaa ja silkkiä loput. Noi korut on maalattua metallia, vaaleempi rintaneula ja tummempi riipusmallia. Tummemmas vihree helmi, kun tarkkaan katsoo.

Ja tää on sit se huivi, minkä yleensä otan käyttöön, kun olen muut kokeillut! Höyhenenkevyttä silkkiä ja ihan mun värinen. Muovihelmet on löytyneet kirpputoripöydältä, käytän niit yleensä 7x ranteen ympäri.

Kaikkia en jaksanut kuvata, kun tuli jo hikikin. Ja kuvaussession jälkeen näille kävi  vähän samoin kun isoisän olkihatulle, et vaatekaapin kätköihin ne laitoin uudestaan.

.