Vuodatus.netMainosten ilmestyminen tekstin ja kommenttien päälle on huomioitu ja mainonnanhallinta pakertaa ratkaisua ongelmaan parhaillaan. Pahoittelemme häiriötä. Muistattehan myös että Vuodatus on lähtökohtaisesti käyttäjilleen ilmainen ja mainoksilla katetaan palvelun kulut. Kiitos.
torstai kello 11:54
 
                                                
Onhan se kiva ajatella, miten ne siellä pakertavat. Kolmatta päivää jo. Vaan tiukasti istuu myllyn paras, eikä persuuksiaan blogin alareunasta nosta. On ne vaikeita joskus nuo ongelmat. Montako päivää mahtoi kestää tuon kaupallisen tiedotteen paikalleen asetus? Tiedä häntä.
 
Muistamme kyllä, että lähtökohtaisesti on ilmainen tämä palvelu. Ja muistamme myös sen, että lähtökohtaisesti kirjoitamme ihan ilmaiseksi tänne nämä lukijoita keräävät tekstit. Tuskin tänne kukaan pelkkiä mainoksia tulisi töllöttämään, en oikein jaksa uskoa. Mainoksilla katetaan ylläpidon palkat. Olkaa hyvä vaan.
 
Sietäisin paremmin mainokset sivullani, jos saisin itse valita mainostajat. Luettelo vaan halukkaista, niin ruksaisin sieltä mieluisimmat. Tai vähiten ärsyttävät paremminkin. Nytkin haluaisin mainostaa ATK- asiantuntijoita. Heitäkin varmasti löytyy.
 
.