YLE TEEMA
Tänään 21.50 Kuumien aaltojen naiset (K13)
Syöksylasku kaaokseen.Miksi miehet ovat 50-vuotiaana parhaimmillaan, kun taas naisilla elämä on jo melkein takanapäin?
 
Osus silmään toi, ku aamul luin lehtee. Ilmanks onki jo monta vuatta ollu kumman valju olo. Ku elämä on melkein takanpäin, ei siin niin vahvoi kicksei enää kuulu saadakka. Mut ku jote kute hengis viäl olin ni kattosin jääkaappiin; kovin tyhjä oli ja kauppaan taas lährettävä. Nälkä kumminkin täski iäs tulee.
 
Kassajonos oli mun erelläni toinen pualkuallu. Se osti kassillisen sidukkaa ja tupakkiaskin. Kattelin siin orottaissani sen housunsaumoi; ne oli simmoset viimeistelemättömät. Ne on ny muatii. Mut kokolappuki törrötti perseen päällä. Oliki nurinperin koko housut!
 
Mul tuli oikeen empatiat niin pintaan. Teki miäli sanoo naisel jottain rohkasevaa. Vaikka, et kyl mei pärjätään tääl elämäs tää loppuaika, vaik mei ollaanki syäksytty kaaokseen, eikä meitin ikäsist kertovii ohjelmii saa lapset kattoo ettei ne järkyttyis.
 
 
Ps. Seuraava ohjelma näytti olevan Kino: Kuin leivoset langalla. Mist se mahtaa kertoo? Jostain tippuilevist ihmisist kans varmaan. En ol ikän meinaan nähny leivost langal. Nehän vaan ilmassa leikkiä lyö ja juaksentelevat pitkin peltoi. Onneks mul ei ol telkkarii; mää menettäisin hermoni! Loputki.
 
.