..että onnistun ensimmäistä kertaa pitämään yksivuotiset basilikat hengissä talven yli. Viime talvena ainoa yksilöni säilyi ihan elinvoimaisena siihen saakka kun sytytin joulukynttelikön sen viereen ikkunalle. Siitä seurasi äkillinen pintajännityksen katoaminen ja lopullinen tuho. Ehkä yrtti ei pitänyt siitä, ettei yötä enää ollenkaan ollut?
 
Pienilehtinen basilika on nyt jopa kauniin puunmallinen. Tuo toinen kaipaisi kieltämättä pientä kevätleikkausta. Pysyy se pystyssä noinkin, kun on sidottuna ikkunan kahvaan. Näin ne viheriöivät, ”jumalten yrtit”.
 
Näyttää myös siltä, että minusta tulee DNAn asiakas! Sain tänään kännykkääni tärkeän viestin. Kopioin sen tähän ihan merkki merkiltä:
 
<FONT Calibri >FONT <P dir=ltr>Puhelinnumerosi siirtyy DNA:lle noin klo 18.3.11 13:44. Laita uusi SIM-kortti puhelimeen, kun nykyinen ei enää toimi. Lisätietoa www.dna.fi -DNA</P></FONT></FONT>
 
Ihan kaikkea en ymmärtänyt, mutta oleellisimman ehkä kuitenkin. Vähän ihmettelin tuota ”noin 18.3.11 13:44”, mutta kaikkeen tässä on jo tottunut.
 
.