GUDRUNIN JOULULAHJA SINULLE
Muistathan, että annamme Gudrunin kauniin kalenterin lahjaksi kaikille, jotka ostavat nettimyymälästämme tai myymälästämme. Kalenteri on täynnä Gudrunin maalaamia inspiroivia vesivärimaalauksia. Tarjous on voimassa 1. tammikuuta 2015 asti. Jos haluat saada useamman kalenterin (tämä on myös täydellinen joululahja!), voit ostaa sen 8 euron hintaan.

Minäpä halusin useamman, koska toisen laitan joulupakettiin. Laitoin tilaukseeni yhden kalenterin ja maksoin siitä kahdeksan euroa. (Muutakin toki ostin, vähimmäissumma on tässä nettikaupassa 50 egeä.) Jännäsin vähän ehtiikö pakettini jouluksi, kun tuli viime tipassa tilattua.

Tänään posti toi ison kirjeen ja riemuitsin, että ymmärsivät lähettää kirjeenä postipaketin sijasta. Avattuani olin ”lievästi pettynyt”. Siellä oli vain yksi kalenteri.

Soitin asiakaspalveluun ja kysyin eikö tarjous lahjakalenterista enää olekaan voimassa. Ensin asiakaspalveluihminen selitti, että tarjous koski vain viikonloppua. Selitin, että yllä oleva teksti on laitettu Gudrunin facebook-sivulle 17.12. ja tarjouksen pitäisi olla sen mukaan voimassa tammikuun alkuun.

Asiakaspalveluihminen sitten päätteli, että ehkä on tehty rajaus yksi kalenteri / tilaus! Eli jos olen kalenterin tilannut ja maksanut, niin enpä sitten enää lahjakalenteria saakaan. Tämä nyt kumoaa tuon lainauksen lopussa olevan lauseen ihan totaalisesti!

Odottelen nyt, jos kalenterin vielä saisin. Ihan periaatteesta pidän nyt kiinni oikeudestani. Jos minä olenkin nipo, niin tuo asiakaspalveluihminen tuntuu olevan  – anteeksi vaan – vähän tyhmä.