Epäkaupallisia tiedotteita blogini lukijoille:

1. Tiedote
Seuraan vakituisesti muutamaa vuodatuksen blogia. Toisinaan huomaan etteivät sivut aukeakaan viimeisimmän kirjoituksen kohdalta, vaan jonkun vanhemman. Vaikka tekisin linkityksen sivuille uudestaan, ongelma on pian taas edessä. Saattaa siis olla, että samaa oiretta on omassakin blogissani, en tiedä? Jos siis sivuille tullessanne näyttää siltä etten ole kirjoittanut mitään moneen päivään, kannattaa klikata sivulaatikossa meneillään olevaa kuukautta. Sieltä voi löytyä.

Jos taas en ole kirjoittanut moneen päivään, se saattaa johtua hermoromahduksesta, jonka uusi editori on aiheuttanut. Se nimittäin laittaa minut hirveään ristikuulusteluun, kun siirrän tekstiä muistiosta tai wordistä blogin kojelaudalle. En tykkää sellaisesta yhtään. "Teksti näyttää olevan kopioitu wordistä, haluatteko puhdistaa sen?"  En halua. Se on tekstiäni, eikä mikään puolukkaämpäri. "Sallitteko että sovellus käyttää leikepöytää?" Käyttäkööt, mutten yhtään ymmärrä mihin sitä tässä nyt tarvitaan. Ja niin edelleen.

2.Tiedote
Tarkkasilmäisimmät lukijani ovatkin jo huomanneet, että lisäsin eilen yhden linkin tuonne sivulaatikkooni. Jos teille jostain syystä tulee tarve nauraa räkättää, kikattaa tai hillitysti hihitellä, niin käykää Täysin turhilla kotisivuilla. Siellä on huumoria, joka ei turhia sievistele. Jos saatte yliherkkyysoireita murteista, jotka ovat Salon ja Halikon suunnalta, niin sitten en ollenkaan suosittele!