Bloggaajan elämässä sitä on sellaisia iloja, joista blogittomat eivät tiedä. Rehellisyyden nimissä on kyllä tunnustettava, että kyllä on murheitakin! Yksi näistä iloista on se, että menee blogin kojelaudalle, avaa sieltä tilastot ja kurkistaa päivän hakusanalistan. Siitä näkee millä hakusanoilla eri hakukoneilta on tultu blogiin. Pitkäperjantain kunniaksi aion nyt julkistaa blogini tämän päivän hakusanalistan, se näyttää tältä:
 
värssyjä pääsiäisestä  2
värssyt pääsiäinen      1
värssy pääsiäinen       1
pääsiäis värssyjä        1
värssyjä pääsiäiselle    1
paljasta rintasi           1
 
Ja minä kun luulin, etteivät värssyt ole pääsiäisperinnettä. Innokkaasti niitä ainakin etsitään. Tuo viimeinen vähän hämmensi; mihin kirjoitukseen se nyt viittaa? Uteliaisuuttani googletin nuo sanat ja aloin selata hakutuloksia. Plarattuani läpi kolmekymmentä sivua löytyi Mottona:aina jotain, ja tekstit ”ei sinun rintaasi tartu leimaa aurinkokunnastani” ja
”Paratiisi paljastaa pakahduttavan rakkauden”. Ensimmäinen on tuosta hienosta Tomi Kontion runosta kirjoittaja-laatikossa ja toinen lainaus Paratiisi-laulusta kertovasta lehtitekstistä. Että tämmöiseenkin sitä voi ihminen aikaansa hukata.
 
PS. Kuvassa on Kyöpelinvuori, varmaan arvasitte?
 
.