Mää olen puronnu kärryilt. Mul ei ol vuaskausiin ollu telkkarii, enkä mää näköjään ymmärrä viihteest enkä mediakulttuurist ennää mittään. Eilen ehtool mää päätin kattoo areenalt ton tähtienkanstanssimisohjelman. Ja katoinki. Siälki on ensin pari mainospätkää ennenku itte video alkaa. Niis oli kolme täti-ihmist, mikkä yllyttivät hankkimaan jottain tv-viihdekorttii (mikä se sit liäneeki?). Yks täteist matkis aika hyvin, millai poliisisarjois pollarit mennee huaneeseen ja sohottaa pyssyn kans tsym tsym tsym joka suuntaan. Ja rosvot on kumminki jo tipotiäsäs. Aika hauskat tätit mainosfirma on luanukki, mää ajattelin.
 
Sit alko se ohjelma. Heti alkujuantojen aikan kamera pyyhkäsi hätäsestäs sen katsomon eturivin, misä ny enimmäkseen julkkiksii istuu näytil. Ja mitä mää näin? Se tsym tsym tsym-täti istus siäl yleisös! Sama villaliiviki päällä ja poskil roikkuvat kasaririllit ku siin mainoksessaki. Kyl pisti miättimään. Onks systeemi se et mainosten ihmiset hilpasee siält katsomost kiiruustas mainoskatkol hoitamaan hommas ja tulevat sit taas sihe rauhas istumaan? Tää on jo vähä sammaa sarjaa, ku ne jutut mitä meitil lapsena syätettiin ration sisäl istuvast äijäst. Mikkä mei melkein uskottiin.
 
Vai onks tää täti joku olemasoleva ihminen, eikä mikkään mainostoimiston tuate? Ja sil on vapaa-aikanas tapan olla muitten julkkisten kans framil. Jos ei täl asial löyry mittään selityst, ni must alkaa tuntuu et mää olen sekkoomas päästäni. Sekän mikkään ihme olis.
 
.