”Luin blogikirjoituksen eilen ja ymmärrän hyvin sen sanoman. Valitettavasti vanhentunut verkkopalvelumme ei enää vain kestänyt kasvanutta käyttäjien määrää. Koko verkkopalveluamme päivitetään kevään aikaan ja lahjalehtisivusto on jo saatu toimimaan. Jatkossa voitte siis tilata lahjalehtenne verkkopalvelumme kautta.”
 
Hei ymmärsi muu siäl Kuvalehris. Se on hyvä. Kirjottavan ihmisen miäli keittää mettä ain kun hän tuntee tullees ymmärretyks. Ja kauniistas vastasivat, niinku rumaan kirjeeseen kuuluuki. Sillai säilyy jonkunmoinen sivistyneisyys ja maailmanrauha. Ei hei olis voinnu mul vastata, et pirä sää vanha, rupinen ämmä siäl suus kii, tai et enää ikän saa lukkee meitin lehtiimme eres naapuris, saatikka et sul oma lähetettäis. Sotahan simmosest tulis tai käräjäreissu ainaki.
 
 Lahjalehrenki taas lupasivat. Mää sanoin, et otan sit vaikka ANNAN. Mun miälest se oli aika hiano vastaus, simmone moniselitteinen. Vaik ihan vahinko toi sanaleikki kyl oli. Et nyt meitil on tämmönen vähintäs laiha sopu. Toivottavast säilyy.
 
Onks teitin perjantaikaljat ostettuna? Kattoka tää.
 
.