Tilanne on tämä: Kamala rokko on jälleen iskenyt; kaulani ympärillä on tulipunainen rengas, ja käsivarret ovat kauttaaltaan näppylöillä. Kuljen suuressa, valkoisessa miesten paidassa kaulukset pystyssä ja yritän olla raapimatta. En voi mennä auringonpaisteeseen. En voi mennä uimaan. En voi mennä ylipäätään minnekään, koska näytän punaiselta rupisammakolta.

Siispä teen vielä yhden kierroksen. Tämä on viimeinen. Lupaan.

Intimiteettisuoja ja sekasotkusuodatin estivät kuvaamasta Aviomiehen työhuonetta tämän enempää.(Saman suodattimen takia kodinhoitohuoneesta ei ole lainkaan kuvaa.) Työhuonetta ilmentäköön tämä sen oveen kiinnittämäni lause:

Jatketaan siis vain yläkertaan. Vinttikerros on vähän kaaoksessa, koska rymsteerasin siellä viime viikolla. Ison vinttihuoneen puolelta näytän siksi vain Tessin maalaaman delfiinin.

Pikkuvintti näyttää (sen rymsteerauksen jälkeen) terapeutin vastaanottohuoneelta. Saisinkohan jonkinlaisen toimiluvan?

Kurkistetaan kaiteen yli alakertaan...

...ja mennään tästä portaita pari kerrosta alaspäin.

Alakerran porrastasanteella pysähdymme ja tirautamme pienet itkut (ainakin minä), ...

...sillä siinä ovat kuvissa Hiski (2000-2010) ja Niilo (1983-2002), uskollisimmat ystäväni ikinä! Hiski on joulukuusen juurella ja Niilo pöydällä joulupullansa kanssa.

Takkahuone on nykyisin kalustettu kokoushuoneeksi. On siellä tosin myös se takka, ainoa jonka koskaan olen suunnitellut!

Vaikka olen piilottanut jo lähes kaikki possuesineeni, on alakerran vessassa vielä juliste.

Salama vain heijastuu siitä ikävästi. Vierashuonetta kutsumme usein vieläkin harjurin kämpäksi, koska se aikoinaan oli se. Täällä alakerrassa on vähän viileämpää, taidankin  jäädä tänne nukkumaan. Kiitos kierroksesta!