Etsi kuvasta yksi virhe.
 
Viiden pisteen vihje:
Se oli päätekijänä aiheuttamassa eripuraa, joka jo pari postausta sitten mainittiin.
 
Neljän pisteen vihje:
Tinttejä se ei häiritse vähääkään, kunhan sen alta vain löytyy pähkinämursketta. Ikkunan takaa tilannetta tarkkailevan esteetikkoemännän kauneudentajua se loukkaa yhä päivittäin.
 
Kolmen pisteen vihje:
Se erottuu silmäänpistävästi lintulaudasta, joka on 30 vuotta vanha, rapistunut, harmaantunut, harva ja laho, ja jota ei koskaan enää olisi kaivettu kaiken roinan keskeltä vanhasta autotallista ja otettu käyttöön, ellei se isännän mielestä olisi ollut vielä oivasti käyttökelpoinen ja uuden hankkiminen (tai pahimmassa tapauksessa TEKEMINEN) näin ollen turhaa ja tuhlailevaa.
 
Kahden pisteen vihje:
Emäntä oli sielunsa silmin nähnyt sen tilalla jonkin kauniimman ja symmetrisemmän systeemin, kuten pienen kolmiomaisen tuen katon päädyssä hetkellä, jolloin hän pitkällisten neuvottelujen jälkeen suostui ottamaan lintulaudan käyttöön sillä ehdolla, että isäntä pystyisi korjaamaan sen horvistavat saumat ja retkahtaneen katon niin, että lopputulos olisi siisti ja vaativammankin katsojan silmää miellyttävä. Isäntä taas ei tehtävän suoritettuaan voinut millään ymmärtää, miksei emäntä ollut lopputulokseen tyytyväinen, vaikka juuri emäntä nimenomaan oli korjausta vaatinut ja isäntä oli asian suhteen tehnyt parhaansa, ellei jopa ylittänytkin itsensä.
 
 
Yhden pisteen vihje:
Sekin on puuta.( Pliis sanokaa nyt tekin, että se on KAMALA!)
Ei tässä muuta.
 
.