Mää hunteerasin, et voisin kerranki olla jotenki hyäryks täl yhteiskunnal ja pistin menemään yhren niksin tonne Niksi-Pirkkaan. Em mää sukkahousuil mittään uutta käyttöö keksiny, mut syväpuhristaval shampool! Simmoset ihmiset – niinku mää esimerkiks – ketkä laittavat kaikenmaailman tökötei hiuksiisas joutuvat sillontällön pesemään ne vähä vahvemmal aineel. Mun niksini oli tän aineen muut käyttökohteet. Luulin sitä niin hyväks niksiks, et sil vois tianata vaik ne sata euroo:
 
Ensikski sil shampool saa tosi helpostas puhtaaks kaikki kampat ja hiusharjat. Niinku tiärätte, niihin tahtoo tulla töhnää ajankans. Ei muuta ku loraus kyseist ainet aika lämpimään vetteen ja sinne koko tarvikearsenaali hetkeks likkoomaan. Sit vaan huuhtelu ja niin ovat ku uusii.
 
Viäl pahempi putsattava on meikkisiäni. Etenki jos sen kans on levitetty näit nykyaikasii 24h-meikei. Luulis melkein ettei siit valkost saa enää ikän. Ainaski mää luulin ennen ku hoksasin pestä sen syväpuhristaval shampool. Naamaa en kyl kehottais sen kans pesemään, sihen täytyy jottain hellävarasempaa keksii. Tosin niitten kans pestes se meikkivoire tahtoo löytyy pyyheliinast!
 
Ei tullu sattaa euroo. Ei eres julkastu Pirkan sivul. Sen sijast oli esimerkiks simmonen niksi, et kuumat astiat saa tiskikonneest sormii polttamatta, ku käyttää näppylähanskoi. Sanon mää, et on siin kiiruune ja tehokas huusholli-ihminen, jos ei sitä vertaa voi vartoo tyhjentämist. Mul tuppaa muutenki olemaan tiskipöytä roinaa täynnä. Täytyiskös siin ny viäl olla höyryn nahistamat näppylähanskat astioitten nostelemist varten?
 
Niin on perseest koko Niksi-Pirkka! 
 
.