Aamulehti uutisoi: Koneet nousevat ja laskevat vaikka kymmeniä on kuollut
 
Niin ne tekevät. Eikö niiden pitäisi? Miten pitkäksi aikaa liikenteen pitäisi pysähtyä? Miten monta ihmistä pitää kuolla, että pysäytetään? Show must go on, Aamulehti hyvä!
 
Entäs Ilta-Sanomat: Alexander Stubb järkyttyi Moskovan terrori-iskusta
 
Shokeeraava uutinen kerrassaan! Järkyttyi sen verran kuin kuka hyvänsä. Hänen tehtäviinsä kuuluu järkyttyä julkisesti. Halonenkin varmaan järkyttyi. Kertokaa nyt sekin. Jos olisin Alex, kertoisin lehdille, etten järkyttynyt yhtään. Ihan piruuttani. Siitä vasta otsikko saataisiin: ”Alexander Stubb ei järkyttynyt Moskovan terrori-iskusta.” Sen voisi jo laittaa niin suurella fontilla, ettei kanteen muuta mahtuisikaan. Ehkä Vesa Keskinen sentään, mutta ihan pieni kuva vaan.
 
Savon Sanomissa oli jonkun Jerri Koskisen laatima uutinen otsikolla: 85-vuotias sai romua aikaan Pieksämäellä keskellä päivää
 
Katsos pappaa. Että ihan keskellä päivää. Eikö niitä kolareita nyt ennenkin ole päivällä sattunut. Jonkun toimittajapojan maailmankuvaan varmaan kuuluu, että vain öisin kolaroidaan? Öisinhän muutenkin eletään.
 
Aika hyvän kuvan löysin tähän juttuun, vai mitä? Siinä on muuten uudet postimerkit ystävänpäiväksi. Kuulemma ”lintuotuksia puidensa oksilla”. Minusta ne ovat hammaspeikkoja pesiytyneenä hammasharjoihin, tuollaiset anatoomiset varretkin niissä.
 
.