Lyhenteet esimerkiks. Mää ole sitä sukupolvee ku viäl muistaa mikä oli BB. Tai siis kuka. Mei on hoilattu et brisitte bardoo bardoo, brisitte ohoo ohoo, tuo nimi jonka taikavoimaa vastustaa ei voi. BB oli samaa ku Brigitte Bardot. Eikä se ollu mittään muuta.
 
Mult meni kauan ennenku mää oppesin ymmärtämään, et BB onkin joku typerä telkkariohjelma ja noi kirjaimet saa loppuiäkses nimes etteen, ku on käyny siäl BB-talos törttöilemäs. BB-Minna ja BB-Sanna ja BB-Jonna teki tätä ja sitä. Etenki sitä.
 
Vaan entäs ny? Blemish Balm!
 
Jokasen naisen, etenki vaihrevuatisen niinku mää, täytyy nyt tiätää mitä on BB-voire. Enää ei naamaan pistetä päivävoiret, tasotusvoiret, silmänympärysvoiret, ryppyinsilotusvoiret, valokynää, meikkivoiret, aurinkopuuterii ja tiäs mitä. Kaikil kosmetiikkafirmoil on nyt tuateperheesäs simmonen korvaamaton ihmeaine ku BB-voire, eikä aamul tartte enää pläästii tökötei monest purkist. Se tasottaa. Se kiinteyttää. Se kosteuttaa. Se muatoilee. Se heleyttää. Se sävyttää. Se ravittee. Se nuarentaa. Se häivyttää. Se on ilmiö. Se on Blemish Balm!
 

Googlettakka, jos ette usko.

.