Sateisen illan ratoksi luin naistenlehden. Tiedän nyt, ettei meikkivoiteessa enää riitä peittävyys ja heleys. Sen pitää myös valaista! ”Kaunis iho hehkuu valoa. Nyt tätä valoa osataan luoda tieteen avulla.” Kymmenen vuotta tutkimusta, seitsemän patenttihakemusta ja nyt minulle esitellään meikkivoide, joka luo täydellisen ihon Auran. Miksi he kirjoittavat tuon Auran suurella, sitä en tiedä.
 
Oikeastaan mieleeni jäi lehdestä kaksi asiaa. Ensimmäinen on tämä vitsi, joka on kamalan pitkä, mutta kopsaan sen kuitenkin:
 
Joukko 40-vuotiaita ystävättäriä halusi tavata ja neuvotteli illallispaikasta. Pitkään harkittuaan he päättivät mennä Ocean View-ravintolaan, koska miestarjoilijoilla on siellä tiukat housut ja upeat peput.
Kymmenen vuotta myöhemmin 50-vuotiaat ystävättäret neuvottelivat taas illallispaikasta. Pitkään harkittuaan he päättivät mennä Ocean View-ravintolaan, koska siellä on mahtavaa ruokaa ja fantastisia viinejä.
Kymmenen vuotta myöhemmin 60-vuotiaat ystävättäret neuvottelivat taas illallispaikasta. Pitkään harkittuaan he päättivät mennä Ocean View-ravintolaan, koska siellä on rauhallinen tunnelma ja upea näköala merelle.
Kymmenen vuotta myöhemmin 70-vuotiaat ystävättäret neuvottelivat taas illallispaikasta. Pitkään harkittuaan he päättivät mennä Ocean View-ravintolaan, koska siellä on hissi ja sinne pääsee pyörätuolilla.
Kymmenen vuotta myöhemmin 80-vuotiaat ystävättäret neuvottelivat taas illallispaikasta. Pitkään harkittuaan he päättivät mennä Ocean View-ravintolaan, koska eivät olleet käyneet siellä koskaan aikaisemmin.
 
 
Toinen on Kari Hotakaisen vastaus kysymykseen: Mikä ja millainen on ihmisen osa?
 
-         Ihmisen osa on istua maailmankaikkeuden porstuassa pienellä puisella penkillä ja vilkuilla ulos, että voiko sinne mennä.
 
 

.