2001-12-31%2023.00.00-5-normal.jpg

Jos on uskominen sääohjelmien meteorologeja (tuliko se nyt oikein?), niin aurinko on melko ätö ja julkisuudenkipeä taivaankappale. Aina se haluaa olla näkyvillä ja oikein tyrkyttää itseään esiripun raosta.

Täällä pääsivät pilvet ropsauttamaan viime viikolla oikein kunnolla, joten saimme korvauksen keskikesän kuivuudesta. Tällä viikolla onkin sitten aurinko päässyt näyttäytymään melkein liikaakin. En niin näistä syyskesän helteistä välittäisi, jos nyt mistään helteistä!

Auringonkukkapelto on nyt komeimmillaan ja laittaisin tänne mielelläni siitä enemmänkin kuvia. On vain yksi ongelma: Koneelleni on minulta kysymättä asennettu joku helvetin dropbox! Kun siirrän/ yritän siirtää kuviani kamerasta koneelle, ne eivät enää mene omiin kuvatiedostoihini, vaan dropboxiin. Tai siis menivät. Nyt eivät enää mene sinnekään. Minulle vain tylysti ilmoitetaan, että kaikki 10 kuvaani, jotka ovat kamerassa, on jo siirretty. Mihin lie sitten onkin, koneeltani en niitä löydä.

Luulen, että kun ATK-tukeni kotiutuu Pohjois-Karjalasta metsästysreissultaan (hänetkin on toimitettu sinne minulta kysymättä), meidän on keskusteltava vakavasti tästä dropboxista.

Lähellä asuville – ja mikseipä muillekin – tiedoksi, että kukkia saa tulla täältä poimimaan. Pelto löytyy tästä ikkunani alta, ellen satu olemaan kotona. Veitsi on paras väline katkaisuun.

Kuvien puutteessa nähkää kukkani toistaiseksi vain sielunne silmin!