Riitta! Onneksi olkoon, Sinut on valittu valtakunnalliseen TELVIS 2009 –raatiin, edustamaan kotipaikkakuntaasi!
Jotta telvis – äänestyksen tulos vastaisi mahdollisimman laajaa ja monipuolista kansalaismielipidettä ja painottuisi tasapuolisesti naisten ja miesten kesken, laitoimme tietokoneemme töihin. Tuloksena oli kattava otos naisia ja miehiä Telvis –raatiin joka puolelta Suomea. Nimesi Riitta nousi raatilaisten listalle! Onnitteluni Riitta!
 
 
Anteeks ny vaan Telvis - vaalilautakunta ja 7 päivää –lehti, mut mää tairan jättää väliin. Ensikskän ku mul ei ole kahteen ja pualeen vuateen ollu televisioo, ni mää en tunne oikeen olevani ajan hermol . Em mää tiärä mittään tämmösist ihmisistkä, saatikka heitin televisiollisist ansioistas. Tunnistan mää täält kyl jonku Jaakko Selinin ja Krisse Salmisen, mut ei mul ol harmaint hajuuka ketä tämmöset Ivan Puopolo tai Anette Latva-Piikkilä ovat. Suurii on sivistyksen aukot, myäntää täytyy. Mut ymmärrätte varmaan, ettei mul ol niin suurt merkityst sil, kuka simmoset pystit pokkaa.
 
Kattosin mää tätä seiskan mainostakin vähä. Joku BB-blondi siin ilmottaa ostavas ittelles Virost uuren leuan. Mää olenki viime aikoin ollu oikeen vähä ahristunu täst hänen leuastas; hyvä et sekin asja nyt tullee kuntoon. Mahtaiskos hänen kannatta uusii kantapäät samantiän, jos ovat päässee vaikka liikaa pyäristymmään täsä julkisuuteen pyrkimises.
Niin ja sit siin poseeras joku kyykkyviulisti miähes ja mukulas kans. Hänel on kuulemma kauhiat äitiyren paineet ollu. Kyl sen ymmärtääki, ku laps näkkyy perineen äitis korvat. Enkä ny tarkota nuattikorvaa. Ajatelkas, ilman tämmösiiki tärkkiöi uutisii mää olen eläny!
 
Jos mää oikeen aktivoituisin täsä asias ja äänestäisin, ni ottaisin senkin riskin, et lehren näytenumeroi alkais tulla mun nimelläni mun omaan postilooraani. Simmost häpjää mää en sentäs päälleni ota.
 
Mää valtuutan ny vaan nää muut tiatokoneen arpomat – ku heittii varmaan aika paljonki o – ihan keskenäs päättämään näist palkinnoist. Em mää niihin sit mitenkän puutu, enkä tee valituksii.
 
 
Parhain terveisin Riitta, onnettaren suosikki
 
.